Over ons

Spijker Accountancy ondersteunt al ruim twee decennia kleine en middelgrote organisaties bij hun financiële en fiscale verplichtingen. Naast het verzorgen van de ‘standaard’ loonadministraties voor het MKB zijn wij gespecialiseerd in verloningen in de Bouw- en de Welzijns- en Ziekenhuissector.

Hoewel veel klanten ervoor kiezen hun gehele financiële administratie aan ons uit te besteden, bieden wij ook de mogelijkheid om zelf uw boekhouding online bij te houden. Periodiek verzorgen wij de aangiften loon- en omzetbelasting. Ook maken wij jaarlijks de jaarrekening op met de daarbij behorende aangiften inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Voor advies op het gebied van arbeidsrechtelijke, fiscale en bedrijfseconomische vraagstukken zijn wij eveneens een betrouwbare partner. Spijker Accountancy is lid van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en het Register Belastingadviseurs (RB).

Spijker Accountancy in Den Helder is opgericht door Rob Spijker, Accountant en Registerbelastingadviseur. Hij zit ruim dertig jaar in het vak en werkte eerder bij diverse grote landelijk accountantskantoren. Door zijn jarenlange ervaring zijn zowel startende ondernemingen als gevestigde bedrijven bij hem aan het goede adres voor advies op maat.

Rob wordt in de dagelijkse praktijk bijgestaan door zijn vrouw Marion die alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van salarisadministraties verzorgt. Naast Rob en Marion bestaat het team van Spijker Accountancy uit vier medewerkers.

Vanwege de aanhoudende groei van onze klantenportefeuille zijn wij permanent op zoek naar ambitieuze financiële professionals die prijs stellen op een uitdagende werkomgeving met veel persoonlijk klantcontact, een fijn team van gelijkgestemde collega’s en volop mogelijkheden tot persoonlijke groei. Bekijk onze openstaande vacatures.

Kijk op onze contactpagina om direct kennis te maken met Rob en Marion