Welkom op de website van Spijker Accountancy.

Spijker Accountancy is een accountantskantoor dat in 1998 is opgericht. Wij zijn gevestigd in Den Helder. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verzorgen van complete financiŽle administraties voor het Midden- en Kleinbedrijf, waaronder het opmaken van de jaarrekening, het voeren van de loonadministratie, het verzorgen van aangiften loon- en omzetbelasting evenals inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting.

Uiteraard kunnen wij u van advies voorzien op het gebied van fiscale en bedrijfseconomische vraagstukken.

Naast de standaard loonadministraties voor het MKB zijn wij gespecialiseerd in Bouwlonen en lonen in de Welzijns- en Ziekenhuissector.

Wij bieden u diverse mogelijkheden voor het voeren van uw financiŽle administratie. U kunt ervoor kiezen de gehele verwerking van de administratie zelf in handen te houden en periodieke controles door ons uit te laten voeren maar u kunt ook van de mogelijkheid gebruik maken om uw gehele administratie aan ons uit te besteden.

Ook bieden wij de mogelijkheid van internet boekhouden.

Mocht uw interesse zijn gewekt, dan kunt u, geheel vrijblijvend, een afspraak maken. Wij zullen u dan uitgebreid informeren over de mogelijkheden binnen Spijker Accountancy.

Wij zijn dagelijks tijdens kantooruren te bereiken, telefoon 0223 - 610840